Párosan szép az élet – az Álláskeresésben is!

Különleges csomagajánlatunk Valentin-nap alkalmából!

A Valentin-nap körüli őrületben, a csokik, virágok és drága vacsorák hadában sokszor elfelejtjük azt, hogy mi az aminek valóban örülne kedvesünk – mert valljuk be, egy kicsit mindenki szeret „felesleges” dolgokra költeni. De mi lenne akkor, ha nem felesleges dolgunkra költenénk az erre szánt pénzt? Egy gyors fejszámolást követően szerintem mindenki rájött már arra, hogy egy Valentin-napi ünneplés ugyan nem olcsó.

Éppen ezért, meglovagolva az akciók hadát, szeretnénk mi is most egy lehetőséggel kedveskedni minden olyan álláskeresőnek, aki értékes, használható és nem tárgyi ajándékot szeretne adni kedvesének Valentin-nap alkalmával:

A csomag tartalma:
Önéletrajz fejlesztés, Álláspiaci ismeretek, Állásinterjúra való felkészítés (Bértárgyalás)

A csomag alapára: 100.000 Ft, viszont most -20% kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha hétfőig jelzitek felénk a igényt! 

Érkezhetsz hozzánk egyedül is, jöhetsz a kedveseddel, testvéreddel – bárkivel, akinek úgy érzed nagy segítség lenne ez a csomag, hogy elindítsa az álláskeresés rögös útján. Az akció minden esetben érvényes! 🙂

Hisszük, hogy nagyobb ajándék a csokinál egy kiegyensúlyozott társ, aki olyan munkahelyen dolgozik amiről nem panaszkodik este a vacsoránál!

Írj nekünk a hello@karrierszerviz.hu e-mail címre, ha felkeltettük érdeklődésed!