Álláskeresés titkok nélkül - előadás intézményeknek“Álláskeresés – titkok nélkül”
előadás külső helyszínen

Karriernapot tart, és egy profi, álláskeresés témájú előadásra van szüksége? Szeretné növelni hallgatói, tanulói elhelyezkedési esélyét? Megosztaná közönségével, mit gondol egy több éves szakmai tapasztalattal rendelkező fejvadász az álláskeresés rejtelmeiről?

“Fejvadász cégként a hozzánk benyújtott álláspályázatokból és a jelöltekkel készített interjúkból megállapítottuk, hogy nagyon kevesen ismerik – és még kevesebben alkalmazzák – a sikeres álláskeresés formuláját. Pedig ezek egyszerű, logikusan egymásra épülő tennivalók, amelyek – végrehajtásuk esetén – eljuttatják a pályázót a várva-várt szerződésig. “

A Beck & Partners Karrierszerviz munkatársainak célja, hogy a jelen és jövő munkavállalói ne csak kiváló szakemberek, hanem eredményes álláskeresők is legyenek. Ezért ez az előadás (felső)oktatási intézmények, szakmai továbbképző központok, szakmai konferenciák számára is elérhető.

Oktatási intézmények részére karitatív jelleggel, teljesen díjmentesen tartjuk meg az előadást, amennyiben a résztvevők száma eléri a legalább 20 főt.

Az előadás tartalmának jelentős része “Az álláskeresés kézikönyve” c. kiadványunkra épül, így az előadás résztvevőinek számára a könyv megvásárlása javasolt – de nem kötelező. A könyv ára: 2.990 Ft / db

 


Az előadás tartalma

Az „Álláskeresés – titkok nélkül” előadás előzetesen megbeszélt igényekre/hallgatóságra szabott változata. Profi előadónk több éves toborzási és kiválasztási tapasztalattal rendelkező szakember, aki végigvezeti a hallgatóságot az álláskeresés főbb lépésein és gyakorlati tennivalóin, valamint az előadás végén megválaszolja a hallgatóság kérdéseit és tapasztalati tanácsokat ad a felmerülő problémákra.


Általános Tematika:

  • Az álláskeresés, mint főállású munka!
  • Saját célok – rövid és hosszú távon
  • Önéletrajz, ami átmegy a szűrőkön
  • Az interjúzás – felkészülés, részvétel, utánakövetés
  • Sikeres munkakezdés, egy állás megtartásának alapjai!
Kapcsolatfelvétel

Rendelje meg az „Álláskeresés – titkok nélkül” előadást: