Álláskereső Mesterkurzus

Gyakorlati megközelítésű karrier nap
9 – 17 óra
Lendítsd fel a karriered profi segítséggel
2019. október 18.
9:00

Kinek ajánljuk?

Neked, ha...

Az, hogy megtaláld a minden igényedet kielégítő állást, nem a szerencse kérdése. Az álláspiac ismerete, a megfelelő eszközök jó használata, a tökéletes pályázati anyagok és egy felkészült, szorgalmas pályázó garanciát jelent arra, hogy elérd a célodat.

Több mint 10 éves fejvadász tapasztalattal csapatunk pontosan tudja, mik azok a pontok, amik sikerre viszik az álláskeresést. Karrier-tanácsadói szolgáltatásunkkal, a Karrierszervizzel (www.karrierszerviz.hu) már 150 embernek segítettünk elérni céljaikat.

Az álláskereső mesterkurzus témái:

Az álláskeresés olyan szakma, amit sehol sem tanítanak, pedig a sikerhez tudatosan felépített stratégia, jó pályázati anyagok és az álláspiac ismerete szükséges.
Ha unod a válaszra sem méltatott pályázatokat, a kudarcba fulladt interjúkat, az álláskereséssel járó stresszt, és hajlandó vagy tudatosan tenni a sikeredért, tarts velünk, és dolgozz végre álmaid munkahelyén!

Program

A jegy tartalma:

AJÁNDÉK:

Karrierépítő munkafüzet
  • A munkafüzet végigvezet azokon a lépéseken, amelyek elengedhetetlenek a sikeres kereséshez.
  • Segítségével könnyen visszaidézheted a tréningen tanultakat.
  • A feladatok elvégzésével könnyedén felkészülhetsz az álláskeresés összes fontos lépésére.
Kulcs a karrierhez könyv

Egy könyvben minden, amit az álláskeresésről és karrierépítésről tudnod kell. Építsd tudatosan a jövődet - szakértői támogatással!

Amivel várjuk

“Szeretném megköszöni neked és az irodátoknak a karrierem újra tervezésében nyújtott segítséget. A karrier tanácsadáson kapott információk alapján az álláskeresésemet professzionális módon tudtam megvalósítani és kevesebb mint 20 nap alatt sikerrel jártam, így bátran merem ajánlani szolgáltatásotokat és bízom benne, hogy a jövőben még sok sikeres karrier elindításában segítetek.”
“Bevallom, korábban szkeptikus volt a hozzáállásom az efféle tanácsadásokat illetően, de a Beck and Partners munkatársaival történő megismerkedésem egyöntetűen megváltoztatta a korábbi álláspontomat. Bettina, a karrier tanácsadóm nagyon profi és korrekt módon a segítségemre volt mindenben. Számára nem csak egy karrier kezdetének megalapozása a lényeg, hanem a már sínen lévő életút nyomon követése is figyelemre méltó teljesítmény. Nagyszerű dolog ilyen kedves, szakértő emberrel együtt dolgozni...”

belépőjegy

A belépőjegy ára a Karrierszerviz szolgáltatások bármelyikéből levásárolható.
25.000 HUF
Válassz dátumot
2019.10.18.

Adatok

Beck & Partners International HR Consulting

H - 1119 Budapest,
Bártfai utca 15-17.

Fejvadászat, online toborzás,
munkaerő-közvetítés

© 2019. - BECK AND PARTNERS Kft.

Inkább személyre szabott, önálló képzést választanál?

Kérj visszahívást kollégánktól, hogy megismerd a személyes konzultáció lehetőségeit!

Érdekel