A “Karrierszerviz” egy olyan szolgáltatás, melyet a hazai fejvadász piac egyik vezető szereplője, a Beck & Partners működtet. Több mint 10 éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Fennállásunk óta több ezer szakembert vezettünk el az álomállás megtalálásához. Kollégáink naponta több száz munkavállaló anyagaival dolgoznak, így pontosan tudják, milyen egy jó önéletrajz, milyen egy kiemelkedő Linkedin profil, vagy egy sokatmondó kísérőlevél.

“VALÓSÍTSD MEG ÖNMAGAD” CSOMAG
  • Szeretnél olyan álláskereső lenni, aki tisztában van a saját értékeivel és képességeivel? Szeretnéd tisztán látni, hogy mi a Te karrierutad?
Akkor neked a “VALÓSÍTSD MEG ÖNMAGAD” csomagunkat ajánljuk, amivel őszinte képet kaphatsz
Önmagadról és céljaidról.

Nem tudod eldönteni,
hogy melyik csomagra van szükséged?Kérj ingyenes igényfelmérő konzultációt!Visszahívást / konzultációt kérek »

Mit tartalmaz a csomag?
Karrier mélyinterjú és értékelés
Egy részletes beszélgetés keretein belül végig vesszük eddig karriered. Átbeszéljük, hogy milyen erősségeid, illetve milyen gyengeségeid vannak. Mindezt annak érdekében, hogy tiszta képet láss kulcs kompetenciáidról.
Megvalósítási stratégia alkotás
Nem vagy biztos abban, hogy milyen irányba haladjon tovább a karriered? Útmutatást adunk, kialakítunk egy olyan stratégiát, amellyel magabiztosan és kérdések nélkül tudsz elindulni az álláskeresés útján.
Szeretnénk, ha minél több sikeres álláskereső lenne a magyar munkaerő-piacon, ezért az akciós ajánlatunk a fentiekre
Bruttó 55.000 forint.

EZT KÉREM

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé:
KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG
Nem engedjük el a kezedet, miután a rendelkezésedre bocsájtottuk az összes tudást és anyagot. Kapcsolattartóddal telefonos konzultációt biztosítunk, ha az álláskeresés közben, konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e egy állás, ha valamiben elakadtál, állunk rendelkezésedre.

Ennyit költeni álláskeresésre?
Megéri?

Az álláskeresés egy olyan munka, amiért sajnos nem fizetnek.
Viszont az álláskeresések nem gyakran 3-4 hónapig is elhúzódhatnak, így Te máris elestél 3 havi béredtől, aminek csak töredéke a szolgáltatás költsége, viszont a keresési időt nagyban lecsökkentheti.

Ha pedig csak előrelépés, fejlődés miatt szeretnél váltani, vélhetően sokkal jobb fizetésre számíthatsz, mint amit jelenleg keresel, így a befektetett költségek az első hetekben megtérülnek, nem is beszélve arról a felszabadító érzésről, hogy minimális stressz- és időbefektetéssel találhatod meg azt a pozíciót, amire mindig is vágytál.


Van még kérdésed?
Örömmel válaszolunk rá:
„A karrierszervizen való részvételem óta az újdonsült LinkedIn tudásommal és profilommal kapcsolatba léptem különböző javasolt cégekkel. Nagyon eredményes volt, hisz sikerrel vettem a harmadik kört is egy jogi igazgatói pozíció pályázása során. Mindezt Önöknek, és a profi szakmai és emberi hozzáállásuknak köszönhetem.”

Köszönjük rendelésed!

Kollégánk 24 órán belül a megadott e-mail címre küldi a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Rendelésed az utalásod beérkezése után válik véglegessé.

Az összeg beérkezése után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.