A “Karrierszerviz” egy olyan szolgáltatás, melyet a hazai fejvadász piac egyik vezető szereplője, a Beck & Partners működtet. Több mint 10 éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Fennállásunk óta több ezer szakembert vezettünk el az álomállás megtalálásához. Kollégáink naponta több száz munkavállaló anyagaival dolgoznak, így pontosan tudják, milyen egy jó önéletrajz, milyen egy kiemelkedő Linkedin profil, vagy egy sokatmondó kísérőlevél.

MINDENRE FELKÉSZÜLTEM CSOMAG
  • Szeretnél olyan álláskereső lenni, aki tisztában van a saját értékeivel és képességeivel?
  • Szeretnéd végre érteni a munkatárs-felvételi folyamatokat, a HR osztályok és a fejvadász cégek működését?
  • Tudni szeretnéd, hogyan használd az összeállított pályázati anyagokat?
  • Szeretnéd elérni, hogy behívjanak álmaid cégéhez interjúra, és sikerrel is tudd kezelni azt?
  • Mi több, örülnél, ha téged találnák meg ajánlatokkal?
Akkor neked a MINDENRE FELKÉSZÜLTEM csomagunkat ajánljuk, amivel teljes képet kaphatsz:
  • – önmagadról
  • – a munkaerő-piacról
  • – a toborzás/kiválasztási folyamatokról
  • – az álláskeresés praktikáiról, buktatóiról

Nem tudod eldönteni,
hogy melyik csomagra van szükséged?Kérj ingyenes igényfelmérő konzultációt!Visszahívást / konzultációt kérek »

Mit tartalmaz a csomag?
Karrier mélyinterjú és értékelés
Egy részletes beszélgetés keretein belül végig vesszük eddig karriered. Átbeszéljük, hogy milyen erősségeid, illetve milyen gyengeségeid vannak. Mindezt annak érdekében, hogy tiszta képet láss kulcs kompetenciáidról.
Megvalósítási stratégia alkotás
Nem vagy biztos abban, hogy milyen irányba haladjon tovább a karriered? Útmutatást adunk, kialakítunk egy olyan stratégiát, amellyel magabiztosan és kérdések nélkül tudsz elindulni az álláskeresés útján.
Karrierkonzultációs álláskeresési stratégiákról, módszerekről
A személyes konzultáció során információt kaphatsz arról, hogy a kiválasztási folyamatok hogyan zajlanak, hiszen nem mindig van rálátásuk az álláskeresőknek a munkaerő piac ezen részére. Megtudhatod azt is, hogy miként születnek a döntések, hogyan kell az adott munkaerőpiaci helyzethez alkalmazkodva állást keresni.
LinkedIn profil kialakítása és elemzése
A LinkedIn a mai álláskeresők egyik legfontosabb és legprofesszionálisabb platformja. Tapasztalataink alapján a közép – és felső vezetői pozíciók esetében elengedhetetlen a megfelelően kialakított és karbantartott LinkedIn profil. Miket érdemes feltüntetni? Hogyan alakíts ki kapcsolat hálót, amit az álláskeresés során fogsz használni a későbbiekben? Mindenben segítségedre leszünk!
Professzionális önéletrajz elkészítése magyar és angol nyelven
Ha egy önéletrajz nem a legfontosabb elemeket tartalmazza, vagy nem megfelelően kommunikál előfordulhat, hogy emiatt a pályázó megbukik már a kiválasztási folyamat első szakaszában. Önéletrajzodat két nyelven készítjük el minden szakmai szempontnak megfelelő, teljesen egyedi módon.
Kísérő / motivációs levél tanácsadás
A kísérő / motivációs levél megírása legtöbb esetben fejtörést okoz az álláskeresőknek, hiszen erre nem lehet egy internetről letöltött, egységes sablont alkalmazni. Bizonyos pozíciók esetében egy jól megírt levél legalább annyira fontos, mint egy rendezett és szépen összeállított önéletrajz. Ezek megírásához önmagunk megfelelő ismerete elengedhetetlen. Bízd ránk, segítünk a megírásukban!
Felkészítés magyar és angol nyelvű személyes interjúra
A személyes interjúig eljutni azt jelenti, hogy sok akadályt sikeresen vettél – mégis itt lehet a legkönnyebben elbukni. Mindenki találkozott már olyan kérdésekkel, amikre az ember nem tud felkészülni, esetleg olyan szituációs gyakorlatokkal, amiket nem tart indokoltnak. Ha már a zsebedben van az összes praktika, ismered a jó válaszokat és mi célt szolgálnak a kérdések – az utolsó akadályt is sikerrel fogod venni. Mi pedig itt vagyunk, hogy felkészítsünk arra, hogy ezt hogyan is kell tenned!
Szeretnénk, ha minél több sikeres álláskereső lenne a magyar munkaerőpiacon, ezért az akciós ajánlatunk a fentiekre
Bruttó 175.000 forint.

EZT KÉREM

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé:
Önéletrajzfotó
Az önéletrajz egyik fontos eleme a jó benyomást keltő, megnyerő portréfotó. Stúdiókörülmények között, profi fotós készít Rólad képet, melyet nem csak önéletrajzodhoz, LinkedIn profilodhoz is használhatsz.
KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG
Nem engedjük el a kezedet, miután a rendelkezésedre bocsájtottuk az összes tudást és anyagot. Kapcsolattartóddal telefonos konzultációt biztosítunk, ha az álláskeresés közben, konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e egy állás, ha valamiben elakadtál, állunk rendelkezésedre.

Ennyit költeni álláskeresésre?
Megéri?

Az álláskeresés egy olyan munka, amiért sajnos nem fizetnek.
Viszont az álláskeresések nem gyakran 3-4 hónapig is elhúzódhatnak, így Te máris elestél 3 havi béredtől, aminek csak töredéke a szolgáltatás költsége, viszont a keresési időt nagyban lecsökkentheti.

Ha pedig csak előrelépés, fejlődés miatt szeretnél váltani, vélhetően sokkal jobb fizetésre számíthatsz, mint amit jelenleg keresel, így a befektetett költségek az első hetekben megtérülnek, nem is beszélve arról a felszabadító érzésről, hogy minimális stressz- és időbefektetéssel találhatod meg azt a pozíciót, amire mindig is vágytál.


Van még kérdésed?
Örömmel válaszolunk rá:
„A karrierszervizen való részvételem óta az újdonsült LinkedIn tudásommal és profilommal kapcsolatba léptem különböző javasolt cégekkel. Nagyon eredményes volt, hisz sikerrel vettem a harmadik kört is egy jogi igazgatói pozíció pályázása során. Mindezt Önöknek, és a profi szakmai és emberi hozzáállásuknak köszönhetem.”

Köszönjük rendelésed!

Kollégánk 24 órán belül a megadott e-mail címre küldi a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Rendelésed az utalásod beérkezése után válik véglegessé.

Az összeg beérkezése után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.