A “Karrierszerviz” egy olyan szolgáltatás, melyet a hazai fejvadász piac egyik vezető szereplője, a Beck & Partners működtet. Több mint 10 éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Fennállásunk óta több ezer szakembert vezettünk el az álomállás megtalálásához. Kollégáink naponta több száz munkavállaló anyagaival dolgoznak, így pontosan tudják, milyen egy jó önéletrajz, milyen egy kiemelkedő Linkedin profil, vagy egy sokatmondó kísérőlevél.

Elérem, hogy behívjanak interjúra CSOMAG
  • Szeretnél olyan álláskereső lenni, aki tisztában van azzal, hogyan működnek a toborzó/fejvadász cégek?
  • Szeretnél a tanultak alapján olyan önéletrajzot és motivációs levelet írni, ami biztosan bejuttat állásinterjúkra?
  • Szeretnéd tudni, hogy tudsz a leghatékonyabban állást keresni?
Akkor neked az Elérem, hogy behívjanak interjúra csomagunkat ajánljuk.

Nem tudod eldönteni,
hogy melyik csomagra van szükséged?Kérj ingyenes igényfelmérő konzultációt!Visszahívást / konzultációt kérek »

Mit tartalmaz a csomag?
Önéletrajz elemzés és fejlesztés
Gyakran előfordul, hogy a szakemberek a nem megfelelően kommunikáló, vagy hiányos önéletrajz miatt esnek el pozícióktól. Elemezzük és módosítási javaslatokat teszünk a meglévő önéletrajzhoz.
Karrierkonzultáció álláskeresési stratégiákról, módszerekről
A személyes konzultáció során információt kaphatsz arról, hogy a kiválasztási folyamatok hogyan zajlanak, hiszen nem mindig van rálátásuk az álláskeresőknek a munkaerő piac ezen részére. Megtudhatod azt is, hogy miként születnek a döntések, hogyan kell az adott munkaerőpiaci helyzethez alkalmazkodva állást keresni.
LinkedIn profil elemzés és kialakítás
A LinkedIn a mai álláskeresők egyik legfontosabb és legprofesszionálisabb platformja. Tapasztalataink alapján a közép – és felső vezetői pozíciók esetében elengedhetetlen a megfelelően kialakított és karbantartott LinkedIn profil. Miket érdemes feltüntetni? Hogyan alakíts ki kapcsolat hálót, amit az álláskeresés során fogsz használni a későbbiekben? Mindenben segítségedre leszünk!
Szeretnénk, ha minél több sikeres álláskereső lenne a magyar munkaerőpiacon, ezért az akciós ajánlatunk a fentiekre
Bruttó 70.000 forint.

EZT KÉREM

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé:
KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG
Nem engedjük el a kezedet, miután a rendelkezésedre bocsájtottuk az összes tudást és anyagot. Kapcsolattartóddal telefonos konzultációt biztosítunk, ha az álláskeresés közben, konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e egy állás, ha valamiben elakadtál, állunk rendelkezésedre.

Ennyit költeni álláskeresésre?
Megéri?

Az álláskeresés egy olyan munka, amiért sajnos nem fizetnek.
Viszont az álláskeresések nem gyakran 3-4 hónapig is elhúzódhatnak, így Te máris elestél 3 havi béredtől, aminek csak töredéke a szolgáltatás költsége, viszont a keresési időt nagyban lecsökkentheti.

Ha pedig csak előrelépés, fejlődés miatt szeretnél váltani, vélhetően sokkal jobb fizetésre számíthatsz, mint amit jelenleg keresel, így a befektetett költségek az első hetekben megtérülnek, nem is beszélve arról a felszabadító érzésről, hogy minimális stressz- és időbefektetéssel találhatod meg azt a pozíciót, amire mindig is vágytál.


Van még kérdésed?
Örömmel válaszolunk rá:
„A karrierszervizen való részvételem óta az újdonsült LinkedIn tudásommal és profilommal kapcsolatba léptem különböző javasolt cégekkel. Nagyon eredményes volt, hisz sikerrel vettem a harmadik kört is egy jogi igazgatói pozíció pályázása során. Mindezt Önöknek, és a profi szakmai és emberi hozzáállásuknak köszönhetem.”

Köszönjük rendelésed!

Kollégánk 24 órán belül a megadott e-mail címre küldi a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Rendelésed az utalásod beérkezése után válik véglegessé.

Az összeg beérkezése után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.