Mi  történik, ha a pályázati anyagod alapján kiválasztanak? 

Munkakeresőként a siker első jele az lehet, ha a pályázati anyagod elküldése után ismeretlen számról keresnek! Mi történik ilyenkor?

Telefonos előszűrés

Egy dolog biztos! Az anyagod alapján valamiért kiválasztottak, és jobban meg szeretnének ismerni. Ennek első köre a telefonos előszűrés. Mondhatjuk úgy is, hogy az első megmérettetés, mert ha itt jól szerepelsz, akkor jó eséllyel fognak személyes interjúra hívni.

Fel lehet egy váratlan telefonra készülni? Igen! Sőt, fel is kell! Ebben tudunk neked segíteni.


Felkészült álláskeresőként sikerrel vetted az előszűrés megpróbáltatásait.
Mi történik ezután?


Személyes interjú(k)

Gratulálunk, már nagyon közel a cél! Személyesen találkozhatsz a kiválasztást végző kollégával, sőt lehet, hogy a szakmai vezetőddel és a későbbi ügyvezetőddel is.

Mindig felmerül a kérdés, hogyan tudsz felkészülni egy ilyen helyzetre, és mi a megfelelő stratégia. Hogyan jelenj meg? Mit fognak kérdezni? Hogyan válaszolj?  Hogyan…

Legalább 100 ilyen és ehhez hasonló kérdést fogalmazhatsz meg. Honnan tudod, hogy a helyes választ ismered?


Az állásinterjú izgalma – őszinte visszajelzés – tét nélkül!

Tapasztalt fejvadász kollégáink segítségével felkészülhetsz a telefonos előszűrések és személyes interjúk tipikus kérdéseire és helyzeteire. Betekintést nyersz abba, hogyan gondolkodnak az interjúztatók, mit figyelnek egy személyes interjú alatt, és hogyan tudod előnyödre fordítani a személyes találkozást! Gyakorlati tanácsok, melyeket minden előszűrésen, telefonos és személyes interjún használhatsz!

Bővebb információkat a “Szolgáltatásaink és áraink” menüpontban találsz!


Kapcsolatfelvétel