Kedves Érdeklődő! Köszöntelek a Karrierszerviz weboldalán!

 

Feltételezzük, hogy azért vagy itt, mert egy jó, vagy jobb munkát szeretnél. Ennek nagyon örülünk! Azt is feltételezzük, hogy felismerted, vannak olyan területek az álláskeresésen belül, amelyekben külső nézőpontra, tanácsra van szükséged. Ezzel előrébb vagy, mint a magyar álláskeresők igen nagy százaléka, akik nem gondolják, hogy valamilyen hiányosságuk van ezen a területen, viszont “mindenki más” hibás, amiért őket be sem hívják interjúra.

Azonban van még egy dolog, amiben egyet kell, hogy értsünk, mielőtt bármilyen módon segíteni tudnánk neked.

Az álláskeresés sikeressége rajtad múlik!

Igen, ez ennyire “egyszerű”, ám mégis egy kiemelendő kiindulási pont. Mindenki szeretne egy olyan munkát, ahol anyagilag megbecsülik, ahol jó a csapat, ahol elismerik a teljesítményét és ahol örömmel dolgozik. Ez lenne a cél. Okosan gondolkodik az, aki látja, hogy ez egy megvalósítandó projekt. Mint minden projektnek, ennek is megvannak a maga játékszabályai és megvan az eszköztára, amivel el lehet érni a célt. Mire eléred a célt, megtanulod annak a technikáját, hogyan add el magad a leendő főnöködnek és a HR-es szakembereknek. Ezt a tudást ezután egész életedben birtokolni fogod, és bármikor újra hasznosíthatod, vagy segíthetsz vele a barátaidnak, ismerőseidnek.

Jó volna, ha jelöltként belelátnál, hogyan működik a munkaerőpiac? Szeretnéd tudni, hogy mi zajlik egy HR-es fejében, amikor az önéletrajzokat válogatja? Egyáltalán milyen egy igazán ütős önéletrajz, amit a HR-es nem söpör félre unott ásítás közepette? Min csúszhatsz el egy telefonos vagy személyes interjú során? Vagy éppen hogyan tudod lenyűgözni az interjúztató felet? Mit tegyél és mi az, amit egészen biztosan ne tegyél? Esetleg jó volna tudni hogyan, merre indulj el, hogy megtaláld álmaid állását? Amennyiben vérprofi álláskereső lennél, jelentős előnyre tennél szert, nem gondolod?

Fejvadász cégként belátunk azok mögé a színfalak mögé, ahová a legtöbb munkakereső soha nem pillanthat be. Pedig a megfelelő információk birtokában sokkal hatékonyabb lenne az álláskeresése.

Ezeket az információkat azonban érteni és használni kell.

Ha maga az álláskereső ki akarja vonni magát az álláskeresés folyamatából, akkor soha nem fog munkát találni. Előfordul, hogy olyan kéréssel fordulnak hozzánk érdeklődők, mely szerint “keressünk nekik cégeket”, és ha felveszik őket, akkor “sikerdíjra” leszünk jogosultak.

Ezt nem tehetjük meg.

Ez egy olyan munka, amit nem tudunk helyetted elvégezni. Hiszen TE leszel az, akinek megtetszik egy cég, TE leszel az, akinek lelkesednie kell egy pozícióért, és TE leszel az, akinek akár 4-6-8 évig is nap – mint – nap építenie kell azt a munkakört, és ez által a céget. Miért is feltételezné egy leendő munkaadó, hogy képes és hajlandó lesz az új kolléga-jelölt szívvel-lélekkel dolgozni egy cég céljaiért, ha még a munkakeresés alapvető lépéseit is mással végeztette el?

Ezért írjuk azt, kedves álláskereső, hogy a munkakeresésed sikeressége csak rajtad múlik!

 


Ha ezt el tudod fogadni, akkor tudunk Neked segíteni. Szolgáltatásainkkal felkészültebb munkakereső leszel, aki tudja, merre tart és kezelni tudja az útjába kerülő akadályokat. De NEKED kell ezeket megtenned. Senki más nem fogja helyetted.

Ha a fentiekkel nem értesz egyet, azzal sincs semmi baj. Ebben az esetben viszont jobb, ha nem tőlünk kérsz segítséget, mert egyértelmű számunkra, hogy nem fogjuk tudni azt nyújtani neked, amit igazán szeretnél. Így bármelyik csomagunkat is vennéd igénybe, csak csalódás lenne az eredménye.

 

Ezért most kötünk egy

Becsületbeli Megállapodást.

 

Megállapodunk abban, hogy:

  • a Karrierszerviz csapata a teljes munkaerő-kiválasztásban szerzett tudását és tapasztalatát megosztja veled, hogy sikeresen találd meg a következő munkahelyedet.

Cserébe elfogadod és egyetértesz azzal, hogy:

  • a munkakeresésed sikere csak rajtad múlik.
  • neked kell teljes felelősséget vállalni a munkahely keresés minden lépéséért.
  • neked kell ezeket a lépéseket megtenned, nincsenek “kiskapuk”, kerülőutak.
  • alkalmazod azt a tudást, amit a szolgáltatások alatt megszerzel, hogy sikereket érj el.

Megállapodtunk?

Ha igen, akkor csak válaszd ki a szolgáltatás menüpontunkból, hogy mivel tudunk neked a leginkább segíteni, majd vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Baráti üdvözlettel:

A Karrierszerviz csapata