Barion Pixel

KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLAT – Ajándékozz tudást, idén is!

1024 512 Karrierszerviz

Tavaly Karácsonykor is szerettünk volna egy olyan lehetőséget biztosítani nektek, amivel örömet tudtok okozni szeretteiteknek, családtagjaitoknak, barátaitoknak – bárkinek, akinek szüksége lehet arra, hogy elinduljon az úton a megfelelő, szeretett munkahely felé.

Így idén, legnépszerűbb csomagunk kiegészítéseként létrejött KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI CSOMAGAJÁNLATUNK, mely a következőket tartalmazza: 

Önéletrajz elemzés és fejlesztés

Karrierkonzultáció álláskeresési stratégiákról, módszerekről

LinkedIn profil kialakítás

+ Felkészítés a bértárgyalásra 

Miért ezt a csomagot választottuk, és miért pont a bértárgyalással egészítettük ki? 

Konztultációink során legtöbbször azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok szakember a bér körüli bizonytalanságok miatt nem mer lépni, nem tudja, hogy hogyan induljon el.

… nem tudják, hogy mennyit érnek a munkaerőpiacon.

… nem tudják, hogy jelenlegi fizetésük átlag alatti, átlagos, vagy átlag feletti.

… nem mernek magasabb összeget megadni jelenlegi fizetésüknél egy “Kérjük, adja meg bérigényét!” felszólításnál, mert ott motoszkál a kérdés a fejükben, hogy “De mi van akkor, ha magas a bérigényem és ezért még csak rá sem néznek az önéletrajzomra?”

… nem mernek alacsonyabb összeget sem megadni jelenlegi fizetésüknél, hiába olyan a munkakör, a munkahely ahol jól érezné magát.
Ilyen esetekben minden alkalommal csinálunk egy bérfelmérést a hozzánk jelentkező szakembernek. Felmérjük, hogy az ő területén az ő szakmájában mennyi az a havonta hazavihető összeg, ami gond nélkül beírható a bérigényhez – izgulás és lelkiismeretfurdalás nélkül.

Ha esetleg valaki cégen belül szeretne magasabb fizetést elérni, mert úgy gondolja, hogy megérdemli – abban az esetben is átadjuk a teljes stratégiát arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet bebizonyítani a vezetésnek, hogy igenis járna több.

Miért gondoljuk úgy, hogy ez egy fontos kérdés?

Mindenki bérből és fizetésből él – főleg így Karácsony tájékán érezzük meg azt, hogy igen is hajlamosak vagyunk arra, hogy elszórjuk a pénzt olyan dolgokra, amikre igazából semmi szükségünk sincs. Veszünk egy harmadik csomag fenyőfadíszt, mikor nagyon jól tudjuk, hogy van otthon már kettő. Veszünk még egy puha zoknit, mikor abból is tudjuk, hogy van otthon tíz darab – és igazából semmi szükségünk egy tizenegyedikre. Felesleges “látszat” ajándékokat veszünk egymásnak, csak azért, hogy adjunk valami kézzel foghatót – valamit, amiből érzi a másik, hogy igenis gondoltunk rá.

Szerintünk a legjobb ajándék az, amivel tényleg azt éreztetjük a másik féllel, hogy ismerjük – tudjuk mire van szüksége. Nem minden esetben a kézzel fogható ajándék az, ami a legnagyobb segítséget nyújtja a másiknak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@karrierszerviz.hu e-mail címen, ha több információra van szükséged a csomagot illetően!

Ajándékozz tudást – idén is!