Gyakran ismételt kérdések szolgáltatásunkról

Az év végének közeledtével visszatekintettünk az elért eredményeinkre és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már 100 ügyfél vett részt a szolgáltatásainkon és közülük sokan sikeresen tudtak segítségünkkel olyan állást találni, ami minden elvárásnak megfelelt. Mit értünk segítség alatt? Akár most jársz nálunk először, akár már korábban is ismerkedtél oldalunkkal, bizonyára felmerültek benned kérdések velünk kapcsolatban. Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Miért érdemes minket választani? Mi történik az egyes szolgáltatásokon és mennyi időt vesz igénybe? Mennyire garantáljuk a sikeredet? Cikkünkben az ügyfeleink által feltett leggyakoribb kérdésekkel foglalkozunk, amivel szeretnénk segíteni abban, hogy te is tisztán lásd a Karrierszerviz működését.

Tudunk-e konkrét állást keresni neked?

Minden esetben a munkavállalónak kell állást keresnie, hiszen csak te tudod azt, hogy a meghirdetett pozíció mennyire felel meg az elvárásaidnak, ebben mi nem dönthetünk helyetted. Azonban csomagjaink olyan szolgáltatásokat tartalmaznak, amik felkészítenek téged a sikeres álláskeresésre. Bemutatjuk a munkaerőpiac működését, hogyan érdemes keresned és mik a fő szempontok, amiket figyelembe kell venned ahhoz, hogy behívjanak az interjúkra és ott a legjobb teljesítményt tudd nyújtani. Emellett segítünk a pozíció megszerzéséhez szükséges eszközeidet fejleszteni, hogyan írj önéletrajzot és motivációs levelet, mi a magabiztosság titka az állásinterjún, min érdemes csiszolni azért, hogy elérd a céljaidat.

Mennyi időt vesz igénybe a szolgáltatás?

Ez természetesen függ a kiválasztott csomagtól, a hozzá kapcsolódó szolgáltatások mennyiségétől. Átlagosan 1-3 alkalom kell ahhoz, hogy sikeresen át tudjuk adni neked a tartalmat, alkalmanként pedig 1,5-2 órát szükséges az irodánkban töltened. A konzultációs alkalmakon kívül követjük a karrier utadat is, tehát a veled foglalkozó munkatársat megkeresheted konkrét állással kapcsolatos kérdéseiddel is, tanácsot kérhetsz tőle. Nem engedjük el a kezedet, amíg sikerrel nem jársz.

Vállalunk-e garanciát?

A szolgáltatások többségében a garancia vállalása a leggyakoribb kérdés, hiszen ez összetett folyamat, mind az ügyfél, mind a szolgáltatást végző munkatárs személyiségétől, lehetőségeitől függ a siker. Minden esetben az igényeidet tartjuk szem előtt, a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy átadjuk azt a tudást, aminek felhasználásával le tudod küzdeni az álláskeresés akadályait és megszerezni a kívánt pozíciót. A célok eléréséhez azonban rád is szükség van, mennyire sikerül elsajátítanod a megszerzett ismereteket, módszereket, kialakul-e a szimpátia kollégánkkal. Így a válaszunk a kérdésre az, hogy ugyan garanciát nem tudunk vállalni a szolgáltatás utáni eredményre, viszont a közösen befektetett munkával jelentősen nőnek az esélyeid arra, hogy megszerezd a kívánt állást.

Mi történik az ingyenes konzultáció során?

Az első és legfontosabb tényező az, hogy megismerkedj a cégünkkel, a leendő segítőddel. Nagyon fontos, hogy már az első pillanatban jó benyomásod legyen a fejvadász kollégáról, aki végig fog kísérni a nálunk eltöltött idő alatt. Bemutatjuk neked szolgáltatásainkat, segítünk kiválasztani azt, ami a legjobb megoldást nyújtja a problémádra. Fontos, hogy tisztában legyünk az elvárásaiddal, hogy megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő csomagot, így kérdezz tőlünk bátran, hiszen érted van a találkozás, neked szeretnénk segítséget nyújtani. A konzultáció ingyenes, nincs semmilyen kötelezettséged, tehát ha mégsem szeretnél választani a fejvadászunk által bemutatott ajánlatainkból, akkor a beszélgetéssel zárul a közös munkánk.

Reméljük, hogy a válaszaink alapján már közelebb került hozzád a Karrierszerviz. Maradtak benned még kérdések?

Szívesen várjuk, vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén.