Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések szolgáltatásunkról

Karrierszerviz

Miért érdemes minket választani? Mi történik az egyes szolgáltatásokon és mennyi időt vesz igénybe? Mennyire garantáljuk a sikeredet? Cikkünkben az ügyfeleink által feltett leggyakoribb kérdésekkel foglalkozunk, amivel szeretnénk segíteni abban, hogy te is tisztán lásd a Karrierszerviz működését.

Tudunk-e konkrét állást keresni neked?

Minden esetben a munkavállalónak kell állást keresnie, hiszen csak te tudod azt, hogy a meghirdetett pozíció mennyire felel meg az elvárásaidnak, ebben mi nem dönthetünk helyetted. Azonban csomagjaink olyan szolgáltatásokat tartalmaznak, amik felkészítenek téged a sikeres álláskeresésre. Bemutatjuk a munkaerőpiac működését, hogyan érdemes keresned és mik a fő szempontok, amiket figyelembe kell venned ahhoz, hogy behívjanak az interjúkra és ott a legjobb teljesítményt tudd nyújtani. Emellett segítünk a pozíció megszerzéséhez szükséges eszközeidet fejleszteni, hogyan írj önéletrajzot és motivációs levelet, mi a magabiztosság titka az állásinterjún, min érdemes csiszolni azért, hogy elérd a céljaidat.

Mennyi időt vesz igénybe a szolgáltatás?

Ez természetesen függ a kiválasztott csomagtól, a hozzá kapcsolódó szolgáltatások mennyiségétől. Átlagosan 1-3 alkalom kell ahhoz, hogy sikeresen át tudjuk adni neked a tartalmat, alkalmanként pedig 1,5-2 órát szükséges az irodánkban töltened. A konzultációs alkalmakon kívül követjük a karrier utadat is, tehát a veled foglalkozó munkatársat megkeresheted konkrét állással kapcsolatos kérdéseiddel is, tanácsot kérhetsz tőle. Nem engedjük el a kezedet, amíg sikerrel nem jársz.

Vállalunk-e garanciát?

A szolgáltatások többségében a garancia vállalása a leggyakoribb kérdés, hiszen ez összetett folyamat, mind az ügyfél, mind a szolgáltatást végző munkatárs személyiségétől, lehetőségeitől függ a siker. Minden esetben az igényeidet tartjuk szem előtt, a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy átadjuk azt a tudást, aminek felhasználásával le tudod küzdeni az álláskeresés akadályait és megszerezni a kívánt pozíciót. A célok eléréséhez azonban rád is szükség van, mennyire sikerül elsajátítanod a megszerzett ismereteket, módszereket, kialakul-e a szimpátia kollégánkkal. Így a válaszunk a kérdésre az, hogy ugyan garanciát nem tudunk vállalni a szolgáltatás utáni eredményre, viszont a közösen befektetett munkával jelentősen nőnek az esélyeid arra, hogy megszerezd a kívánt állást.

Mi történik az ingyenes konzultáció során?

Az első és legfontosabb tényező az, hogy megismerkedj a cégünkkel, a leendő segítőddel. Nagyon fontos, hogy már az első pillanatban jó benyomásod legyen a fejvadász kollégáról, aki végig fog kísérni a nálunk eltöltött idő alatt. Bemutatjuk neked szolgáltatásainkat, segítünk kiválasztani azt, ami a legjobb megoldást nyújtja a problémádra. Fontos, hogy tisztában legyünk az elvárásaiddal, hogy megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő csomagot, így kérdezz tőlünk bátran, hiszen érted van a találkozás, neked szeretnénk segítséget nyújtani. A konzultáció ingyenes, nincs semmilyen kötelezettséged, tehát ha mégsem szeretnél választani a fejvadászunk által bemutatott ajánlatainkból, akkor a beszélgetéssel zárul a közös munkánk.

Reméljük, hogy a válaszaink alapján már közelebb került hozzád a Karrierszerviz. Maradtak benned még kérdések?

Szívesen várjuk, vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén.