Milyen kérdések foglalkoztatnak egy karrierjét építeni akaró munkavállalót?

Karrier coachingKi vagyok valójában? Mik az erősségeim? Min kellene javítanom? Mi lehet egy reális karrier-célkitűzés életutam jelenlegi szakaszában? Mi az a cél, amit a karrieremmel meg szeretnék valósítani? És legfőképpen: Hogyan érhetem el ezeket?

Ilyen és ezer hasonló kérdés foglalkoztatja az embert, tartson bárhol is szakmai életútjában.

Amikor álláskeresés, karrier-módosítás előtt állunk, ezekre a kérdésekre keressük a választ, hogy ne csak egy állást találjunk, hanem megtaláljuk az munkát, helyet, feladatkört, amivel valóban boldognak és hasznosnak érezzük magunkat.


Hogyan segíthet neked a konzultáció?

Rugalmas, személyre szabott konzultáció szolgáltatásunk segít megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek jelenleg a karriereddel kapcsolatban foglalkoztatnak. Egy gyakorlott fejvadász kolléga segítségével áttekintheted a karrier-terved, megkeresitek azokat a csatornákat, ahol a legeredményesebben haladhatsz a célod irányába, és egy őszinte választ kaphatsz arról, hogy álláskeresés szempontból milyen képet mutatsz magadról a külvilágnak.

Tudjuk, hogy a tükör nem mindig azt mutatja majd, amit látni szeretnél. Ám a célunk, hogy segítsünk téged munkához jutni. És itt nincs helye szépítgetésnek.


Nézz szembe a karrier-terveiddel, és merj ma lépéseket tenni!