Előadás a Beck & Partnersnél

Szeretnénk, ha minden munkakereső a lehető legrövidebb idő alatt megtalálná azt az állást, amiben sikeresnek érzi magát, használja meglévő tudását és képességeit, valamint szakmailag fejlődhet.


Gondok a pályakezdés, álláskeresés és karriermódosítás körül

Álláskeresői tréningAkár pályakezdőként, akár tapasztalt szakemberként kezdünk el állást keresni,  nem mindig vagyunk tisztában azzal, hogyan építsünk karriert, sőt néha azzal sem, hogy milyen célokat tűzzünk ki, merre induljunk.

A sok év munkatapasztalattal rendelkezők sem mindig tudják, hogyan győződhetnek meg arról, hogy egy adott munkaadó megfelelő lesz-e számukra.

Ez számos kétséget, dilemmát okoz, ami tanácstalanságba, tétlenségbe taszíthatja a álláskeresőt, munkahelyet váltani szándékozót, vagy eljuttatja arra a pontra, ahol bármilyen munkát elvállalna.


Tanuld meg az álláskeresés alapjait!

Gyere a el Beck and Partners -nél tartott “Álláskeresés – Titkok nélkül” előadásra! Ne kételkedj tovább! Legyél tudatos álláskereső, akinek szívesen segítenek a személyzetis, HR-es és fejvadász kollégák!


Mit nyersz ezzel az előadással?

  • Az előadáson átfogó képet kapsz arról, hogy az álláskeresés miért főállású munka, és mi a munkaköri leírásod!
  • Megmutatjuk neked, miért fontos megtalálnod a saját, rövid és hosszútávú céljaidat, és ez hogyan segít neked munkát találni.
  • Végignézzük azokat az alapvető tartalmi és formai kritériumokat, amelyeknek meg kell felelnie egy önéletrajznak ahhoz, hogy behívjanak interjúra.
  • Betekinthetsz a HR-esek fejébe, és megtudhatod, mit néznek egy személyes interjún. Ezután rövid kitérőt teszünk a csoportos interjúk, AC-k és a hozzá kapcsolódó tesztek, feladatok világába.

2017 őszétől!