LETÖLTHETŐ TANANYAGOK

Nyerj betekintést az álláskeresés és a karrierépítés világába djímentesen letölthető és/vagy megtekinthető tananyagainkkal!

Állásinterjú A-tól Z-ig

Ebben a letölthető anyagban rengeteg hasznos információt találhatsz az állásinterjúkra vonatkozóan. Milyen interjútípusok vannak? Hogyan készülj fel? És még számos egyéb, fontos tudnivaló vár Rád ebben a pár oldalas PDF anyagban.

Hogyan néznek ki a profi pályázati anyagok?

Ebben az információs anyagban választ kapsz arra a leggyakrabban feltett kérdésekre: Hogyan érdemes összeállítani egy jó önéletrajzot? Mit írj a motivációs levélbe? Megismerheted az önéletrajzírás 4 alapszabályát és az interjú behívást garantáló motivációs levelek titkait.

Felkészülök - ingyenes bevezető e-learning kurzus

Ebben az ingyenes e-learning leckében az álláskeresés során elkövetett hibák kiküszöbölésének módját sajátíthatod el annak érdekében, hogy Te is tudatos álláskeresővé válj. Megtudhatod, hogy miért fontos megkülönböztetnünk a karrierépítést az álláskereséstől.
Nézz bele ingyenes, bevezető tananyagunkba, hogy képet kapj szakértelmünkről, és megismerd e-learning szolgáltatásaink minőségét.