EXCLUSIVE SEARCH

Személyes állásvadászat
munkavállalók részére.

Az elmúlt több mint 10 évben cégek számára kínált fejvadászat szolgáltatásunkat, most szeretnénk álláskeresők számára is elérhetővé tenni.

JÓL TUDJUK, HOGY MINÉL TÖBB TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK EGY SZAKEMBER,
ANNÁL NEHEZEBB ELHELYEZKEDNIE A MAI MUNKAERŐPIACON.

Kevesebb a meghirdetett igazán kihívást és fejlődést jelentő szakmai lehetőség, így nehéz minden szempontból előrelépést jelentő új állást találni.

A tapasztalati évek számának növekedésével, az elhelyezkedés ideje is megnövekszik. Vannak pozíciók, melyek ki sem kerülnek a piacra, rengeteg rejtett lehetőség a legtöbbek számára elérhetetlen, felderíthetetlen marad.

Exclusive search szolgáltatásunkat azoknak a jelentős, vagy speciális szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak ajánljuk, akik szeretnék, ha egy szakértő fejvadász egyénre szabottan segítené az elhelyezkedésüket.


Hogyan zajlik az
EXCLUSIVE SEARCH
folyamata?

1. Miután felvette velünk a kapcsolatot, egyeztetünk egy személyes találkozót. A találkozó során előzetesen átbeszélésre kerül, hogy milyen konkrét célkitűzése van munkahelyváltással kapcsolatosan.

2. A rövid személyes elbeszélgetést követően, tanácsadó kollégánk javaslatot tesz, hogy milyen teendőket lát szükségesnek, a gyors és sikeres álláskeresés érdekében.

3. Amennyiben a beszélgetést követően úgy dönt, hogy szeretne velünk együttműködni, kötünk Önnel egy megállapodást és elkezdjük a folyamatot.

4. Részletes személyes interjút bonyolítunk le Önnel, ahol részletesen felmérjük szakmai képességeit és átbeszéljük célkitűzéseit.

5. Tanácsadó kollégánk ezt követően elkezdi az állásvadászatot a megbeszélt paramétereknek megfelelően.

Szeretne többet tudni a szolgáltatásról,
vagy az együttműködés menetéről?

Lépjen kapcsolatba személyes tanácsadójával most!

Somodi Bettina fényképe
Somodi Bettina
karrier coach
BECK AND PARTNERS
Karrierszerviz üzletág

H-1119 Budapest, Bártfai utca 15-17.
Központi mobil: +36-20 / 99-99-250