A “Karrierszerviz” egy olyan szolgáltatás, melyet a hazai fejvadász piac egyik vezető szereplője, a Beck & Partners működtet. Több mint 10 éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Fennállásunk óta több ezer szakembert vezettünk el az álomállás megtalálásához. Kollégáink naponta több száz munkavállaló anyagaival dolgoznak, így pontosan tudják, milyen egy jó önéletrajz, milyen egy kiemelkedő Linkedin profil, vagy egy sokatmondó kísérőlevél.

KARRIER COACHING CSOMAG

A coaching csomagot azoknak ajánljuk, akik a képzések mellett szeretnének egy 8 héten át tartó, heti rendszerességű személyes coachingon is részt venni, hogy profi szakember támogatásával érjék el karriercéljaikat.

Fejvadász kollégánk mentorként végigkísér a konkrét kiválasztási folyamatokon, nyomon követi a kereséseket és pályázásokat. A folyamatos nyomon követés, tapasztalatcsere és tanácsadás segít elérni a kitűzött célokat, folyamatosan motiváltan tart és segít a legideálisabb pozíció elnyerésében.

A KARRIER COACHING CSOMAGGAL képet kapsz:
  • önmagadról
  • a munkaerő-piacról
  • a toborzás/kiválasztási folyamatokról
  • az álláskeresés praktikáiról, buktatóiról
  • a célok elérésnek leghatékonyabb módjáról

Nem tudod eldönteni,
hogy melyik csomagra van szükséged?Kérj ingyenes igényfelmérő konzultációt!Visszahívást / konzultációt kérek »

Mit tartalmaz a csomag?
Személyiségteszt, IQ-teszt, Képességteszt
Az álláskeresés legfontosabb lépése, hogy tisztában legyél saját képességeiddel, erősségeiddel, gyengeségeiddel. Tesztcsomagunkkal átfogó képet nyújtunk, illetve a tesztekkel szerzett rutin is segítséget nyújthat a későbbi kiválasztási folyamatokban.
Karrierkonzultáció álláskeresési módszerektől, stratégiákról
Egy átlagos álláskeresőnek vagy váltás előtt álló szakembernek nincs széleskörű rálátása a kiválasztási folyamatokra, így nem tudja, hogyan születnek a döntések, mire kell figyelni, hogy találják meg komoly cégek a LinkedIn profiljukat, vagy épp milyen az álláspiac egy adott szakterületen. Ebben segítünk egy személyes konzultáció során.
Professzionális önéletrajz elkészítése angol és magyar nyelven
A HR-esek és fejvadászok néhány másodperc alatt eldöntik, hogy egy szakember megfelelő-e egy adott pozícióra. Gyakran előfordul. hogy a nem megfelelően kommunikáló, nem a legfontosabb elemeket kidomborító, hiányos önéletrajz miatt esnek el pozícióktól. Két nyelven készítjük el a minden szakmai szempontnak megfelelő, egyedi önéletrajzodat.
LinkedIn profil kialakítása/elemzése
A LinkenIn az álláskeresés egyik legprofesszionálisabb platformja. Olyan szakmai fórum, ahol a szakembereket jobbnál jobb állásajánlatokkal kereshetik meg, már ha megtalálják őket. Hogy kell olyan LinkedIn profilt készíteni, amire napi szinten rábukkannak és vonzónak is találják a cégek? Segítünk!
Motivációs levél tanácsadás
Az álláskeresők egyik legnagyobb mumusa a motivációs levél. Nehéz megtalálni az arany középutat az álszerénykedés és az önfényezés között. Vajon mit akar hallani a munkáltató? Segítünk elkészíteni motivációs leveledet!
Karrier mélyinterjú és értékelés
Egy részletes beszélgetés keretein belül feltérképezzük az eddigi karrieredet, az erősségeidet, gyengeségeit, hogy tisztában legyél a kulcs kompetenciáiddal. Útmutatást adunk, hogy miket tehetsz még meg a sikerért, rámutatunk az erősítendő területekre.
Felkészítés telefonos előszűrésre
A telefonos interjú a személyes találkozás előszobája. Sokszor felesleges körnek tűnik, pedig itt dől el, lesz-e lehetőség a személyes bemutatkozásra, szakmai beszélgetésekre. Megmutatjuk, mire kell figyelni.
Felkészítés magyar és angol nyelvű személyes interjúra
Ha már a személyes interjúnál tartasz, sok akadályt sikerrel vettél. Mégis innen lehet a legnagyobbat esni. Te is találkoztál már értelmezhetetlen kérdésekkel, ijesztőnek tűnő helyzetgyakorlatokkal, furcsa beszélgetésekkel? Ha a zsebedben van az összes praktika, ismered a jó válaszokat, és hogy mi célt szolgálnak a kérdések, sikerrel fogod venni ezt az akadályt is!
8 héten át tartó, heti rendszerességű személyes coaching

Fejvadász kollégánk segít a gyakorlatban hasznosítani a tanultakat, elérni a kitűzött célokat.

Vajon tényleg neked való az adott pozíció? Aktualizálni kell az önéletrajzodat a pályázáshoz? Mit kérdezz az interjún? Szakember segít elérni a céljaidat érvényesíteni az érdekeidet, motiváltan tartani.

Szeretnénk, ha minél több sikeres álláskereső lenne a magyar munkaerőpiacon, ezért az akciós ajánlatunk a fentiekre
295.000 forint.

EZT KÉREM

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé:
Önéletrajzfotó
Az önéletrajz egyik fontos eleme a jó benyomást keltő, megnyerő portréfotó. Stúdiókörülmények között, profi fotós készít Rólad képet, melyet nem csak önéletrajzodhoz, LinkedIn profilodhoz is használhatsz.

Ennyit költeni álláskeresésre?
Megéri?

Az álláskeresés egy olyan munka, amiért sajnos nem fizetnek.
Viszont az álláskeresések nem gyakran 3-4 hónapig is elhúzódhatnak, így Te máris elestél 3 havi béredtől, aminek csak töredéke a szolgáltatás költsége, viszont a keresési időt nagyban lecsökkentheti.

Ha pedig csak előrelépés, fejlődés miatt szeretnél váltani, vélhetően sokkal jobb fizetésre számíthatsz, mint amit jelenleg keresel, így a befektetett költségek az első hetekben megtérülnek, nem is beszélve arról a felszabadító érzésről, hogy minimális stressz- és időbefektetéssel találhatod meg azt a pozíciót, amire mindig is vágytál.


Van még kérdésed?
Örömmel válaszolunk rá:
„A karrierszervizen való részvételem óta az újdonsült LinkedIn tudásommal és profilommal kapcsolatba léptem különböző javasolt cégekkel. Nagyon eredményes volt, hisz sikerrel vettem a harmadik kört is egy jogi igazgatói pozíció pályázása során. Mindezt Önöknek, és a profi szakmai és emberi hozzáállásuknak köszönhetem.”

Köszönjük rendelésed!

Kollégánk 24 órán belül a megadott e-mail címre küldi a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Rendelésed az utalásod beérkezése után válik véglegessé.

Az összeg beérkezése után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.