A “Karrierszerviz” egy olyan szolgáltatás, melyet a hazai fejvadász piac egyik vezető szereplője, a Beck & Partners működtet. Több mint 10 éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Fennállásunk óta több ezer szakembert vezettünk el az álomállás megtalálásához. Kollégáink naponta több száz munkavállaló anyagaival dolgoznak, így pontosan tudják, milyen egy jó önéletrajz, milyen egy kiemelkedő Linkedin profil, vagy egy sokatmondó kísérőlevél.

Elérem, hogy behívjanak interjúra CSOMAG
  • Szeretnél olyan álláskereső lenni, aki tisztában van azzal, hogyan működnek a toborzó/fejvadász cégek?
  • Szeretnél a tanultak alapján olyan önéletrajzot és motivációs levelet írni, ami biztosan bejuttat állásinterjúkra?
  • Szeretnéd tudni, hogy tudsz a leghatékonyabban állást keresni?
Akkor neked az Elérem, hogy behívjanak interjúra csomagunkat ajánljuk.

Nem tudod eldönteni,
hogy melyik csomagra van szükséged?Kérj ingyenes igényfelmérő konzultációt!Visszahívást / konzultációt kérek »

Mit tartalmaz a csomag?
Mit tartalmaz a csomag?
Karrierkonzultáció álláskeresési módszerekről, stratégiákról
Egy átlagos álláskeresőnek vagy váltás előtt álló szakembernek nincs széleskörű rálátása a kiválasztási folyamatokra, így nem tudja, hogyan születnek a döntések, mire kell figyelni, hogy találják meg komoly cégek a LinkedIn profiljukat, vagy épp milyen az álláspiac egy adott szakterületen. Ebben segítünk egy személyes konzultáció során.
Önéletrajz elemzés és fejlesztési javaslatok
A HR-esek és fejvadászok néhány másodperc alatt eldöntik, hogy egy szakember megfelelő-e egy adott pozícióra. Gyakran előfordul, hogy a nem megfelelően kommunikáló, nem a legfontosabb elemeket kidomborító, hiányos önéletrajz miatt esnek el pozícióktól. Elemezzük, és módosítási javaslatokat teszünk meglévő önéletrajzodhoz.
Motivációs levél tanácsadás
Az álláskeresők egyik legnagyobb mumusa a motivációs levél. Nehéz megtalálni az arany középutat az álszerénykedés és az önfényezés között. Vajon mit akar hallani a munkáltató? Segítünk elkészíteni motivációs leveledet!

>

Szeretnénk, ha minél több sikeres álláskereső lenne a magyar munkaerőpiacon, ezért az akciós ajánlatunk a fentiekre
60.000 forint.

EZT KÉREM

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé:
KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG
Nem engedjük el a kezedet, miután a rendelkezésedre bocsájtottuk az összes tudást és anyagot. Kapcsolattartóddal telefonos konzultációt biztosítunk, ha az álláskeresés közben, konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e egy állás, ha valamiben elakadtál, állunk rendelkezésedre.

Ennyit költeni álláskeresésre?
Megéri?

Az álláskeresés egy olyan munka, amiért sajnos nem fizetnek.
Viszont az álláskeresések nem gyakran 3-4 hónapig is elhúzódhatnak, így Te máris elestél 3 havi béredtől, aminek csak töredéke a szolgáltatás költsége, viszont a keresési időt nagyban lecsökkentheti.

Ha pedig csak előrelépés, fejlődés miatt szeretnél váltani, vélhetően sokkal jobb fizetésre számíthatsz, mint amit jelenleg keresel, így a befektetett költségek az első hetekben megtérülnek, nem is beszélve arról a felszabadító érzésről, hogy minimális stressz- és időbefektetéssel találhatod meg azt a pozíciót, amire mindig is vágytál.


Van még kérdésed?
Örömmel válaszolunk rá:
„A karrierszervizen való részvételem óta az újdonsült LinkedIn tudásommal és profilommal kapcsolatba léptem különböző javasolt cégekkel. Nagyon eredményes volt, hisz sikerrel vettem a harmadik kört is egy jogi igazgatói pozíció pályázása során. Mindezt Önöknek, és a profi szakmai és emberi hozzáállásuknak köszönhetem.”

Köszönjük rendelésed!

Kollégánk 24 órán belül a megadott e-mail címre küldi a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Rendelésed az utalásod beérkezése után válik véglegessé.

Az összeg beérkezése után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.