A “Karrierszerviz” egy olyan szolgáltatás, melyet a hazai fejvadász piac egyik vezető szereplője, a Beck & Partners működtet. Több mint 10 éve segítünk munkaadóknak és álláskeresőknek, hogy egymásra találjanak. Fennállásunk óta több ezer szakembert vezettünk el az álomállás megtalálásához. Kollégáink naponta több száz munkavállaló anyagaival dolgoznak, így pontosan tudják, milyen egy jó önéletrajz, milyen egy kiemelkedő Linkedin profil, vagy egy sokatmondó kísérőlevél.

Elérem, hogy behívjanak interjúra kibővített CSOMAG
  • Szeretnéd, ha kiválasztási szakember állítaná össze az önéletrajzodat és a Linkedin profilodat?
  • Szeretnéd megérteni, hogyan bírálják el a pályázatodat, hogy ennek fényében könnyebben menjen az álláskeresés?
  • Szeretnél profi önéletrajzot és motivációs levelet?
Akkor neked az Elérem, hogy behívjanak interjúra kibővített csomagunkat ajánljuk.

Nem tudod eldönteni,
hogy melyik csomagra van szükséged?Kérj ingyenes igényfelmérő konzultációt!Visszahívást / konzultációt kérek »

Mit tartalmaz a csomag?
Mit tartalmaz a csomag?
Karrierkonzultáció álláskeresési módszerekről, stratégiákról
Egy átlagos álláskeresőnek vagy váltás előtt álló szakembernek nincs széleskörű rálátása a kiválasztási folyamatokra, így nem tudja, hogyan születnek a döntések, mire kell figyelni, hogy találják meg komoly cégek a LinkedIn profiljukat, vagy épp milyen az álláspiac egy adott szakterületen. Ebben segítünk egy személyes konzultáció során.
Professzionális önéletrajz elkészítése angol és magyar nyelven
A HR-esek és fejvadászok néhány másodperc alatt eldöntik, hogy egy szakember megfelelő-e egy adott pozícióra. Gyakran előfordul, hogy a nem megfelelően kommunikáló, nem a legfontosabb elemeket kidomborító, hiányos önéletrajz miatt esnek el pozícióktól. Két nyelven készítjük el a minden szakmai szempontnak megfelelő, egyedi önéletrajzodat.
LinkedIn profil kialakítása/elemzése
A LinkenIn az álláskeresés egyik legprofesszionálisabb platformja. Olyan szakmai fórum, ahol a szakembereket jobbnál jobb állásajánlatokkal kereshetik meg, már ha megtalálják őket. Hogy kell olyan LinkedIn profilt készíteni, amire napi szinten rábukkannak és vonzónak is találják a cégek? Segítünk!
Motivációs levél tanácsadás
Az álláskeresők egyik legnagyobb mumusa a motivációs levél. Nehéz megtalálni az arany középutat az álszerénykedés és az önfényezés között. Vajon mit akar hallani a munkáltató? Segítünk elkészíteni motivációs leveledet!
Szeretnénk, ha minél több sikeres álláskereső lenne a magyar munkaerőpiacon, ezért az akciós ajánlatunk a fentiekre
100.000 forint.

EZT KÉREM

AJÁNDÉK extrák a kedvezményes csomagajánlat mellé:
Önéletrajzfotó
Az önéletrajz egyik fontos eleme a jó benyomást keltő, megnyerő portréfotó. Stúdiókörülmények között, profi fotós készít Rólad képet, melyet nem csak önéletrajzodhoz, LinkedIn profilodhoz is használhatsz.
KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG
Nem engedjük el a kezedet, miután a rendelkezésedre bocsájtottuk az összes tudást és anyagot. Kapcsolattartóddal telefonos konzultációt biztosítunk, ha az álláskeresés közben, konkrét pozícióval kapcsolatban kérdésed merülne fel. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e egy állás, ha valamiben elakadtál, állunk rendelkezésedre.

Ennyit költeni álláskeresésre?
Megéri?

Az álláskeresés egy olyan munka, amiért sajnos nem fizetnek.
Viszont az álláskeresések nem gyakran 3-4 hónapig is elhúzódhatnak, így Te máris elestél 3 havi béredtől, aminek csak töredéke a szolgáltatás költsége, viszont a keresési időt nagyban lecsökkentheti.

Ha pedig csak előrelépés, fejlődés miatt szeretnél váltani, vélhetően sokkal jobb fizetésre számíthatsz, mint amit jelenleg keresel, így a befektetett költségek az első hetekben megtérülnek, nem is beszélve arról a felszabadító érzésről, hogy minimális stressz- és időbefektetéssel találhatod meg azt a pozíciót, amire mindig is vágytál.


Van még kérdésed?
Örömmel válaszolunk rá:
„A karrierszervizen való részvételem óta az újdonsült LinkedIn tudásommal és profilommal kapcsolatba léptem különböző javasolt cégekkel. Nagyon eredményes volt, hisz sikerrel vettem a harmadik kört is egy jogi igazgatói pozíció pályázása során. Mindezt Önöknek, és a profi szakmai és emberi hozzáállásuknak köszönhetem.”

Köszönjük rendelésed!

Kollégánk 24 órán belül a megadott e-mail címre küldi a fizetéssel kapcsolatos információkat.

Rendelésed az utalásod beérkezése után válik véglegessé.

Az összeg beérkezése után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.