Barion Pixel

Karrier tanácsadóink Neked üzennek!

1024 683 Karrierszerviz

„A legelső dolog, javasolnék, hogy legyél gyors! Ne halogasd sem a pályázást, sem a segítségkérést. A sok eltelt idő sosem hasznos, minél többet rágódsz azon, mit nem csinálsz jól, annál nehezebb lesz pozitív attitűddel állást keresni.”

„Ha már több mint két hónapja sikertelenül próbálsz elhelyezkedni, egészen biztos, hogy valamit nem csinálsz jól. Keress szakértői segítséget, hisz ha valamihez nem értesz, a segítségkérés a legjobb, amit tehetsz. A HR egy külön szakma, villanyszerelőtől sem várjuk el, hogy megműtsön minket. Álláskeresőtől sem várja el senki, hogy profi HR-es legyen.” 

„Egy jó önéletrajz erejét, senki ne becsülje le! Ha jó a pályázati anyag, az interjúra hívás esélye jelentősen megnő. Az önéletrajzírás egyáltalán nem az alapműveltség része, segítséget így minden esetben kifizetődő segítséget kérni hozzá!” 

„Állást keresni csak pozitív hozzáállással lehet, pozitív hozzáállás pedig a bizonyosság érzéséből fakad, hogy mindent jól csinálunk. Szerezd meg a bizonyosságot, kérd profi tanácsát!”

„Ha csak fontolgatod a váltás gondolatát, döntsd el: Tényleg keresel-e, akarsz-e új állást. Ha igen, akkor légy készen arra, hogy sok mindent megtegyél a siker érdekében.”

„Számold ki: egy jó karrierprogram, személyes konzultációval ~100.000 forint. Megéri-e neked, ha “csak” annyihoz segít hozzá, hogy 1 hónappal előbb találod meg azt a pozíciót, amit szeretnél? Tekints rá befektetésként – hiszen már az első fizetésed visszahozza az árát!”

„Vágj bele: ha meghoztad a döntésedet, ne várakozz! Mielőbb elkezded a konzultációkat, annál gyorsabban lesz meg az álomállásod.”

„Ha már aktívan keresel, nézd meg, hogy mennyire keresel sikeresen! Ha nem vagy az, akkor változtass és kérj profi segítséget!”

„Egy álláskeresési tréning pénzbe kerül – 3-4 hónapnyi sikertelen álláskeresés költsége viszont sokkal magasabb.”

 

Fontold meg a fentieket, és ha szeretnéd, hogy segítsünk, egyeztess most időpontot ingyenes igényfelmérésre!

Egyeztetek időpontot ingyenes igényfelmérésre!