Barion Pixel

Ilyen egy Álláskereső Mesterkurzus

1024 563 Karrierszerviz

Tapasztalataink alapján igen kevesen ismerik az álláskeresés praktikáit, a pályázati anyagok összeállításának helyes módszerét, így akár már néhány óra alatt is olyan információk birtokába juthatnak, amelyek sorsfordítóak lehetnek.

Az Álláskereső Mesterkurzus tematikájának összeállításánál fontos szempont volt, hogy ne egy előadást hozzunk létre, hanem olyan valós képzést, ahol gyakorlatba azonnal átültethető tippeket, és hasznos nézőpontokat kapjanak a részvevők. A Karriernapok részvevőivel minden esetben elégedettségi felmérést töltetünk ki, amelynek tanulsága szerint, az ez idáig megrendezésre került 6 karriernapunk 100%-os elégedettséggel zárult. Sok visszajelzés érkezik akár már néhány héten belül, hogy sikerült új állást találni a jelenlévőknek.

A Mesterkurzust egy bemutatkozó körrel kezdjük. A képzés szűk körű, maximum 10 fő jelentkezését fogadjuk, ezért mindvégig lehetőség van a személyes történetek megosztásra, egyedi kérdések megválaszolására. A kis létszám miatt lehetőség van arra, hogy egyéni kérdésekre is választ adjunk, így nem szokott problémát okozni, hogy a képzésen egyidejűleg vannak jelen különféle szakterületről és képzettségi szintről szakemberek.
Meglepő lehet, hogy a különféle munkaterületek ellenére mennyire hasonló problémákkal küzdenek a szakemberek, ezért is jó, hogy a képzés ennyire interaktív.
Ha egy résztvevő kérdése, problémája nagyon specifikus, vagy olyan jellegű, amivel nem szeretne nyilvánosan előhozakodni, természetesen a képzés után lehetőséget biztosítunk négyszemközti beszélgetésre a tanácsadónkkal.

„Nagyon jó látni, hogy minden képzésen nem csak tőlünk, egymástól is tanulnak a résztvevők. A kis létszám miatt remek beszélgetések, eszmefuttatások is ki szoktak alakulni. A kapcsolatépítésre, gondolatok megvitatására az ebédidő is remek alkalmat kínál.”  Somodi Bettina, karrier-tanácsadó

A témák, amiket megvitatunk az alapoktól, egészen a bértárgyalásig vezetnek. A jó célkitűzések után beszélünk a keresési módszerekről és platformokról, az önéletrajz – és motivációs levél írásról, az interjúról és a bértárgyalásról is.

A visszajelzések alapján a képzésnek a gyakorlatias tudás mellett két nagy előnye van.

 

1.  Képes új lendületet, motivációt adni a váltáshoz, ami az olykor több kudarcot elszenvedett részvevők számára hatalmas dolog, és képesek újult erővel belevágni a keresésben.

2.  Az átfogó álláspiaci ismeretek, amiket sehol máshol nem lehet egy nap alatt ilyen formában megkapni.

Ha valaki szeretne további Karrierszerviz szolgáltatásokat igénybe venni, a képzés árát beszámítjuk.

A következő képzéseinkre az utolsó helyek kiadók, ne maradj le!

RÉSZLETEK